Over Sonja Broekhuizen

Over Sonja

Mijn passie

Door mijn levenservaring en opleidingen heb ik geleerd vanuit mijn passie te leven en te handelen. De vreugde en voldoening die ik daar zelf uit put, wil ik graag met anderen delen. Ik ben als ‘Bewustmaker’ dan ook een voorbeeld van het positieve effect van de coaching die ik geef. Want voordat je anderen kunt helpen moet je jezelf eerst helen

https://sonjabroekhuizen.nl/wp-content/uploads/2009/09/IMG_0112-e1497428856537.jpg

Visie

Ik zie jou, als mens, als één geheel: jouw fysieke lichaam, dat beïnvloed wordt door de mentale en emotionele toestand waarin je je bevindt. Als je leert ontspannen zullen klachten veranderen en zelfs vaak verdwijnen.

Missie

Ik begeleid vrouwen bij het realiseren van hun dromen en verlangens. Samen met hen ga ik op zoek naar de kern van hun probleem. Daarbij zijn beperkende aannames en overguingen hun grootste uitdaging. Ik help ze helder krijgen waar ze mee worstelen. Met als resultaat: meer focus, rust, en balans.

Doel

Ik help jou bewust maken van wat er écht speelt in je leven. Dit alles te leren (h)erkennen, zodat je in staat bent je verlangens helder te krijgen en de juiste keuzes te maken.
De ‘klachten’ waarmee je worstelt worden veelal veroorzaakt door beperkende overtuigingen. Deze veroorzaken spanning en stress, wat zich in fysieke- en/of mentale ongemakken uit. Vaak ben je je niet bewust van deze samenhang tussen ‘oorzaak en gevolg’. Ik heb als doel jou hiervan bewust te maken en dit alles te leren herkennen, zodat je in staat bent je behoeftes helder te krijgen en de juiste keuzes te maken.

Bewustmaker

  • ik hou jou een spiegel voor
  • ik ben een luisterend oor
  • ik lees tussen de regels door
  • ik zet jou in beweging

Tijdens mijn jaren als Natuurgeneeskundig Therapeut begeleidde ik cliënten met mentale, fysieke en/of emotionele klachten. Veel van deze klachten kwamen voort uit het vastzetten van spanning die werd veroorzaakt door aannames, overtuigingen, oordelen en taboes. De lichaamsgerichte sessies verhielpen klachten veelal tijdelijk, terwijl mijn manier van coachen een meer langdurig positief effect bleek te hebben. Veel cliënten voelden zich daardoor binnen afzienbare tijd een compleet ander mens en stonden positiever in het leven.
Door het creëren van een veilige omgeving, schep ik ruimte voor het herkennen, erkennen en bespreekbaar maken van jouw verlangens. Samen gaan we op zoek naar strategieën die daar aan bijdragen, zodat je in staat bent los te laten wat jou niet langer behulpzaam is. Daardoor verminderen veel klachten in korte tijd of verdwijnen zelfs. En dat is het bewijs dat je een keuze hebt hoe je omgaat met je belemmeringen en op welke manier jij je leven leeft…

Mijn praktijk is een plek waar JIJ centraal staat, niet jouw klacht…!
En iedere sessie wordt afgestemd op de behoefte van jou op dat moment.

Een stap verder

Ik werk ik vanuit mijn hart en leef mijn passie. Mijn aanpak onderscheidt zich omdat ik als bewustmaker, inspirator en motivator een stap verder ga. Ik werk intuïtief, de sessies worden afgestemd op wat op dat moment voor jou nodig is. Door goed te luisteren en me in te leven in jouw situatie schep ik vertrouwen en creëer ik een veilige omgeving.

Levenservaring

Naast dat ik kan putten uit een rijke kennis die ik opdeed tijdens mijn vele opleidingen, ben ik open-minded en in het bezit is van de nodige portie levenservaring, waardoor ik op een veelal concretere manier dan andere coaches bijdraagt aan het welzijn van de ander.[/one_half

Jouw verlangens

Ik ga met jou op zoek naar jouw verlangens. Ik zoek, samen met jou, naar de oorsprong van je klacht en antwoord op jouw vragen. Klachten die vaak te maken hebben met je afweermechanismen, je levenshouding of opgelegde beperkingen. Ik nodig je uit deze beperkingen los te laten en aandacht en ruimte te geven aan je ondergeschoven verlangens en moedigt je aan om vanuit je verlangen te leven, om zo een leven vol passie te creëren.
Jouw fysieke lichaam, je gevoelens en ideeën worden met elkaar verweven en als geheel gezien. Zo creëren we, ook voor jou, een leven vol passie en vreugde.

Jij wordt er blij van als je vanuit je verlangen leeft, en je dromen laat uitkomen!

Blog

Herken jezelf in mijn ‘gedoe’, als mens en ondernemer! Laat mijn valkuilen, leermomenten en inzichten jou inspireren, waardoor het voor jou makkelijker kan.

Mijn Blog gaat over zaken die vandaag mijn waarheid zijn en die ik misschien morgen niet meer als zodanig herken. Over mensen en situaties die ik vandaag als pijnlijk ervaar en waarvoor ik morgen dankbaar kan zijn. Over hetgeen mij triggert en ik later inzicht krijg. Het gaat over wie ik ben. Over alles en niet meer dan dat.

Pin It on Pinterest