Iedere avond neem je je voor: “Vanaf morgen doe ik het anders”. Als je wakker word blijkt dat steeds weer niet te lukken. Vindt je andere dingen blijkbaar belangrijker. Doe je de hele dag van alles en ben je druk met veel. En ’s avonds blijkt dat je ook die dag weer niet hebt gedaan wat je je had voorgenomen. Het is je weer niet gelukt.

Jij leeft jouw leven regelmatig op de automatische piloot. Je doet wat er van je wordt verwacht en vaak ook meer dan dat. Je stort je soms in van alles, zonder je af te vragen of dat echt van je wordt verwacht. Je reageert vanuit aannames en hebt overtuigingen die je belemmeren te doen waar je écht blij en gelukkig van wordt.

Zo ziet jouw leven er zo’n beetje uit

Je staat volop in het leven, hebt een hoop leuke mensen om je heen en toch verloopt het allemaal nét even anders dan jij wilt. Je doet dingen waarvan je denkt dat het ‘moet’, waardoor er geen tijd voor jou over is. Je hebt geen aandacht voor dat wat écht belangrijk voor jou is. Zelfliefde is ver te zoeken. Het ontbreekt je soms aan zelfvertrouwen. En doordat je het zo druk hebt met van alles ervaar je al lange tijd weinig verbinding met de mensen om je heen.

Je bent vaak moe en onrustig, wat zorgt voor concentratieproblemen. Je hebt moeite met keuzes maken, waardoor je regelmatig over je grenzen gaat. Daardoor doe of zeg je soms waardoor je jezelf niet altijd een heel leuk mens vindt. Het ontbreekt je aan inspiratie en waardoor je weinig aandacht hebt voor leuks en moois. Daardoor schiet sporten en gezond eten er vaak bij in. Daardoor ervaar je je leven soms als een constant gevecht. Waarin je soms lijkt te overleven, zonder er echt aan deel te nemen.

Kies daarom voor ‘Nu eerst ik’ – start 1 november

Dat wil je NU anders…!

Uit ervaring weet ik dat het écht anders kan. Door het maken van andere keuzes en duidelijk aangeven van je grenzen. Daardoor ben je in staat wél te doen waar je blij en gelukkig van wordt.

Dit is wat je wilt

 • Meer energie, waardoor je kunt doen wat je graag wilt
 • Rust in je hoofd
 • Inspiratie en creativiteit
 • Zelf bepalen hoe jij je leven leeft
 • Aanpakken van de dingen waar je nog onzeker over bent
 • Financiële zekerheid en overzicht in je inkomsten en uitgaven
 • In staat zijn te veranderen
 • Een goed gesprek
 • Met een glaasje op de bank
 • Inzicht krijgen over vragen die je hebt
 • Momenten van voldoening, erkend en gewaardeerd worden, blij met het leven dat je leidt
 • Speelsheid, plezier en blijheid
 • Een goede balans tussen tijd voor jezelf en anderen

Kortom: je hebt een gevoel van ‘nu of nooit'

 

Daarom heb ik de 13-weekse cursus ‘Nu eerst ik’ gemaakt, die start op 1 november voor de derde keer.

Het is een praktische online cursus voor mensen die kiezen voor voor meer energie, rust en ontspanning. De verkregen inzichten geven je alle tools om weer in verbinding te zijn met jezelf, zodat je in staat bent de juiste keuzes te maken voor dat wat écht belangrijk voor jou is. Doordat je meer tijd en aandacht neemt voor jezelf krijg je weer plezier in de dingen die je doet. Dus: doe wat je echt graag wilt!

Doordat we tijdens de cursus met elkaar een veilige omgeving creëren is er ruimte voor het herkennen, erkennen en bespreekbaar maken van jouw verlangens. Tijdens deze cursus ga je op zoek naar manieren die bijdragen aan jouw verlangens, zodat je loslaat wat jou niet langer behulpzaam is. Je leert keuzes te maken hoe je omgaat met je belemmeringen en daardoor het leven te leiden waar je (nu nog) over droomt.

Lees meer over de cursus

BONUS – voor de snelle beslissers

als je je aanmeld vóór 15 oktober

Want jij bent belangrijk…!