Een bloem groeit beter als ze stevige wortels heeft
Mijn droom behoeft een stevige basis. Moet worden gevoed. Aandacht aan geven. Plannen uitwerken en laten groeien. Stapje voor stapje. De tijd er voor nemen. De juiste grond en plek vinden om mijn droom uiteindelijk neer te zetten.

Een bloem kan alleen maar groeien als ze zon én water krijgt
Er moet balans zijn in dat wat ik neer ga zetten: zowel vanuit mijn passie, mijn hart, én zakelijk gezien.

Een bloem staat steviger met meerdere, verschillende bloemen om zich heen
De afgelopen jaren was mijn droom een droompje, die ik tot nu toe in mijn eentje ‘deed’. En dat was goed, zolang het duurde.
Dat wat ik nu wil, deze nieuwe droom, zijn allemaal dromen van verschillende vrouwen. Uiteindelijk zal ons samenzijn er uitzien als veld met wilde bloemen. Waarbij alle ‘bloemen’, al die vrouwen, hun eigen plek, kleur en kracht behouden. Daardoor zullen al die kwaliteiten van al die verschillende vrouwen elkaar alleen maar vergroten, lijkt mij. Daarbij zullen wij elkaar aanvullen en versterken.

Zaaien
Met veel plezier en enthousiasme begin ik mijn droom nu met anderen vrouwen te delen. Onderzoekend, want zij zullen mijn droom wellicht op een andere manier ervaren dan ik.

En dat is goed. Daar ben ik naar op zoek, naar hoe zij dat ervaren. Ik wil het niet enkel woorden en beelden in mijn hoofd laten zijn: ik wil mijn droom kunnen ervaren met anderen.
Ik vind het best spannend mijn droom te delen en feedback te krijgen. Heb er veel zin in en zie er naar uit. Daarom staat er de komende tijd veel leuks mijn agenda: brainstormen, hardop fantaseren, sparren, mindmappen, en (heel veel) koppen thee drinken.

Oogsten
Nieuwsgierig kijk ik uit naar het moment dat mijn droom, het veld met wilde bloemen, ‘waarheid’ wordt. Het de juiste naam en vorm heeft. De juiste woorden kleur.
En, als het zover is, mijn droom neer te zetten en te delen . . . !

Hoe zie jij jouw droom?

Pin It on Pinterest