Loslaten & overgave!

Niets doen wat ‘moet’, een ander van mij verwacht, waar ik geen zin in heb of mij energie kost. Even alle tijd én aandacht voor mijzelf. Lekker alleen zijn en mij in mijn eentje vermaken, thuis, samen met de zon en mijn passies.

Ervaren

Het gaat over lef hebben te erkennen dat ik soms mijn focus buiten mijzelf had leg en uiteindelijk ‘genieten’ ga missen. Ik ga nu tijd en aandacht nemen voor wat ik wél wil, waar ik blij van word, wat energie geeft, voedend en inspirerend is en daarbij veel buiten zijn.

Mijn passies leven

Met dit mooiste weer van de wereld ben ik aan het beeldhouwen, buiten, in de zon, in bikini. Ben ik aan mijn boek aan het schrijven en nieuwe blogs laten opborrelen. Mediteren, tijd nemen voor verdieping & zelfonderzoek, wandelen, lezen en tuinieren, lekker eten.

Tijd voor nieuw

En ook maak ik tijd voor het vervolg van mijn grote en grondige opruiming. Ruimte maken en opruimen, wegdoen wat ik kwijt wil. Ik heb al mijn boeken uitgezocht en weggedaan wat weg kon en ik ben mijn boekenkast opnieuw aan het inrichten. Daardoor heb ik ruimte kunnen maken voor mijn beelden, want het is tijd dat ook zij een eigen plek krijgen!

En nu ga ik snel weer even helemaal niets doen . . .

Pin It on Pinterest