Huppelakee. Afdwingen die hap. Je kunt er zelf voor zorgen dat je geluk ervaart. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is er voor open te staan. Het te geloven. Je open te stellen om geluk te willen zien en te herkennen. Erkennen ook.

Momenten van synchroniciteit opmerken en daar attent op zijn. Hoe meer aandacht je daar voor hebt, des te vaker ze er lijken te zijn. Kleine momentjes van geluk.

En zo af en toe zit er opeens, meest ook geheel onverwacht, een grote tussen. Zo’n moment is voor mij: genieten van het leven.

Geluksmomentjes

Momenten om te koesteren. Niet om te willen afdwingen en krampachtig vast te houden. Ze zijn ook niet bedoeld om in een gouden kooitje te stoppen, want daar horen ze niet in thuis. Wees er klaar voor om ze te ontvangen als ze voorbij komen, die momenten van geluk.

Genieten van het leven

Mooie momenten. Van intens geluk. Of kleine blije gebeurtenissen. Een kus of een knuffel. Een strandwandeling. De zon die schijnt. Mist in de ochtend. Een witte wereld. Lekker eten. Knapperend haardvuur. Of een mooie paddenstoel in het bos.

Hulp vragen mag

Lukt het jou niet, om zo af en toe eens te genieten? Heb je helder waar dat door komt? Of heb je geen enkel idee waar je blij of gelukkig van wordt? Sta jezelf toe het even niet te weten of er in je eentje niet uit te komen.

Schroom niet en zet een eerste stap richting jouw geluk. Vraag hulp. Daar zijn mensen zoals ik voor. Om bij te dragen aan jouw geluk…!

Pin It on Pinterest