Ik luisterde eens naar een inspirerende podcast met Andy Harrington, ’s werelds nummer 1 expert op het gebied van spreken. Dagenlang bleef één van zijn zinnen zich in mijn hoofd herhalen. Als een mantra. Ik herkende mezelf erin. Maar: wat was het PRECIES, wat mij zo raakte?

Hoe kan jouw bedrijf BETER, in plaats van: hoe kan het GROTER

Pas veel later viel het kwartje en begreep ik waarom juist die ene zin bleef hangen…

Inzicht

Door wat er tijdens een ‘Groeidag’ met een klant gebeurde begreep ik waarom dat geluidsfragment voor mij zo belangrijk is. Wat er voor zorgde dat ik er blij van werd. En wat de opwinding was die ik ervaarde.
Tijdens die dag werd ik getriggerd door haar inzichten. Door de kwetsbaarheid en haar kracht die voelbaar waren. De moed en lef die zij had, om knopen door te hakken. Haar lach en traan. En de blijdschap waarmee ze de deur uitstapte.

Moeiteloosheid

Terugblikkend op die dag zie ik de moeiteloosheid van waaruit ik werk. ‘Mijn ding doe’. De inspiratie die mijn werk mij geeft. De voldoening. De energie die het mij oplevert. Dankbaarheid. Voor mezelf. En voor de ander.

Dit is waar ik voor kies

Het gaat om de keuzes die ik maak. Heel bewust. Iedere dag opnieuw. Ik kies voor:

  • verdieping
  • verbinding
  • inzicht
  • groei
  • moeiteloos ondernemen

Omdat ik, als ik dat niet doe, aan het einde van de dag gesloopt ben. Uitgeput. Ontevreden. Chagrijnig. Onrustig. En doodongelukkig…

Dit maakt mij blij

Vraag mij om jou te helpen bij het verkrijgen van helderheid. Omdat je op zoek bent naar inzicht, structuur, overzicht en focus.
Dat er dingen zijn waar je in je eentje niet voor elkaar krijgt. En dat jij jezelf toestaat daar hulp bij te vragen. Dat jij zo’n ondernemer ben.

Ik versta de kunst

Van “aansluiten bij waar je bent en aanreiken wat daarbij past”, zoals een klant dat mooi omschrijft.

  • Ik ga liefdevol en doortastend te werk
  • Ik ben niet bang om rake vragen te stellen
  • Je krijgt praktische tips en oplossingen, niet alleen over de achterkant, maar ook over de voorkant van je bedrijf
  • Ik fungeer als stok achter de deur.

“Jij krijgt moeiteloos naar boven waar het in de kern van jou en jouw bedrijf om gaat”, mooier kan ik het niet maken…

Ik laat jou zien en ervaren wie jij bent!
Als mens
Als ondernemer

Bewuste keuzes maken

Zeg jij, net als ik, ook oprecht “JA, ik kies voor BETER, in plaats van GROTER”? Als mens? Als ondernemer? Laat mij jou helpen. Tijdens een gratis (!) Inzichtsessie kunnen we daar alvast een start mee maken!

Pin It on Pinterest