Kies ik of kies jij

Laat jij je leven leiden door wat anderen zeggen? Maak jij je afhankelijk van wat je familie, vrienden of werkomgeving van jou vinden en over jou denken? Of maak jij je eigen keuzes?

Je mag het zelf weten

Zekerheden inbouwen werkt niet. Want als je niet weet wat jouw verlangens zijn is de kans groot dat je de belangen van een ander boven jouw eigen behoeften plaatst. Jij bent echter verantwoordelijk voor JOUW eigen leven en dus ook voor de keuzes die je maakt. En wat voor een ander goed is hoeft niet per definitie ook voor jou de juiste keuze te zijn…!

Volg je hart

Als je jaren achtereen aangepast gedrag vertoont, zonder rekening te houden met wat voor jou belangrijk is, dan geeft dat klachten. Altijd. Dat kunnen mentale, fysieke of emotionele klachten zijn of een combinatie daarvan.

Wat kies jij?

Ga na te gaan wat jou blij en gelukkig maakt en waar je passie ligt. Dat geldt niet alleen voor de dingen waar je voor kiest, ook voor de mensen waar je mee om wilt gaan.  Hoe beter je daarbij voor jezelf zorgt, des te meer je in je kracht staat en je sterker voelt.
Daarom volg ik mijn hart, neem ik vaker de tijd om te doen waar ik écht blij van wordt. Dan ben ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor de ander een veel leuker mens!

Leef jij op een manier die goed voor jou is?