Van onrust naar overzicht

Vraag intake aan

Van onrust naar overzicht in je onderneming

Herken je dit?

 • Je ervaart gedoe, sommige dingen zijn onvoldoende geregeld in je bedrijf, je komt tijd te kort en het ontbreekt je regelmatig aan focus.
 • Je hebt een vol hoofd, ervaart onrust want er moet altijd zoveel van alles in je bedrijf, je moet ook overal zelf aan denken, je bent meer dan je lief is uit balans en je hebt een gevoel van ‘nu of nooit’.
 • Je wilt wel heel graag groeien, maar als je ziet hoe vol je nu soms zit, dan gaat dat echt niet meer. Of dat jij in ieder geval niet ziet hoe, als je ook nog een leven naast je business wilt houden.
 • Het is druk met klanten en druk met het gedoe eromheen.

Hoe zou het voor je zijn als…

 • Je kunt ondernemen vanuit je hart. Authentiek. Wat voelt als ‘moeiteloos ondernemen’. Met minder moeten en meer omzetgroei, meer klanten, betere prijzen en een aanbod dat past bij jouw levensstijl en -ritme. Een duidelijk en overzichtelijk product-/dienstenaanbod, zodat jouw toekomstige klanten precies snappen waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Passend bij jouw passie, talent en (levens-)missie.
 • Je hebt meer zelfvertrouwen, voldoening, groei, ontwikkeling en rust in je hoofd.
 • De boel is goed ingericht, gedoe heb je uitbesteed. Kortom: alles loopt op rolletjes. Daardoor heb je meer tijd voor ontspannen ondernemen. Je bent je energielekken kwijt, je doet de dingen zoals jij het fijn vindt en je houd je vooral bezig met dat wat je het liefste doet en waar je het beste in bent.
 • Je organisatie staat, die werkt vanzelf en nu ook VOOR jou in plaats van DOOR jou.
 • Dat je expert bent in jouw vakgebied.

Dat is mogelijk als…

Ik jou mag helpen om dat voor elkaar te krijgen met mijn ‘Moeiteloos ondernemen traject’ van 6 maanden, speciaal voor ondernemers zoals jij.

 

 

01

Kick-off

Tijdens deze sessie (een dagdeel) komen we tot kern waarom de dingen anders gaan dan je had bedacht of gehoopt. We maken helder waar je werkelijk over droomt en waar je van wakker ligt. Dat zetten we om in concrete doelen, waardoor je voorgoed al je excuses kunt uitbannen en wél alles doet wat je wilt. Ook nemen we je bedrijf onder de loep en maken een plan. Geen dik boekwerk dat op een stapel verdwijnt, ik houd van concreet en simpel. En dat plan zetten we om in haalbare stappen.

02

Strategiesessie

Totaal 12 uur over de periode van 6 maanden, via Skype of offline. Tijdens onze sessies zal ik je steeds herinneren aan ons plan, zodat het ook daadwerkelijk wordt doorgevoerd. Ik help je met de implementatie en alles wat daarbij komt kijken. Zo wordt het én goed en snel gedaan én loop jij na afloop van het traject weer zingend door je eigen business. Omdat je er weer energie van krijgt.

03

Onbeperkt vragen stellen

Ik weet hoe het werkt; de kleinste dingen kunnen je wakker houden. Gaan we niet doen. Tussen onze sessies door kun je me daarom altijd mailen, zodat je direct verder kunt, er geen obstakels zijn, geen frustratie is en jij je focus niet verliest. Je blijft in de flow, hoe zou dat voelen?

Ik kom naast jou staan en we doen het samen. Ik houd jou scherp bij het krijgen én behouden van focus, bij het uitvoeren van je acties en bij het behalen van je doelen!

 

Boek je kennismakingssessie

 Dit is wat het ‘Moeiteloos ondernemen traject’ jou oplevert…

 • Je hebt inzicht in wat goed gaat en wat beter kan en je maakt bewustere keuzes waarbij je jouw grenzen beter bewaakt.
 • Je bent vol vertrouwen. Je staat aan het roer van je bedrijf, je rekent gezonde prijzen en je gaat verdienen wat je waard bent, omdat je weet wat je waard bent.
 • Je hebt een concreet plan. Je maakt gebruik van soepel lopende processen en handige tools. Je leert de achterkant van je bedrijf (zoals boekhouding, administratie, marketing, planning) beter op orde te krijgen en te houden, waardoor je handiger en efficiënter werkt, een hele hoop ‘gedoe’ voorkomt, je tijd functioneel indeelt en daardoor ook nog eens een zee van tijd bespaart.
 • Je weet hoe en welke zaken je beter kunt uitbesteden en dat wat je niet uitbesteedt is perfect voor jou ingeregeld en loopt als een machine.
 • Jouw aanbod en de daarbij behorende tarieven kloppen voor jou en je gaat beter om met jouw waarde. Daardoor kun je jouw klanten beter helpen op een manier die werkelijk bij jou past en ervaar jij meer tijd en heb jij meer energie voor gewoon lekker ondernemen
 • Om kostbare tijd te besparen maken we voor terugkerende (grote en kleine) werkzaamheden een checklist.
 • Meten is weten. Het systematisch bijhouden van cijfers (inkomsten en uitgaven, zowel zakelijk als privé) en aantallen (bepalen wat je iedere maand, week of dag wilt meten, zoals: aantallen social media, volgers nieuwsbrief) zorgt voor inzicht en overzicht. Van daaruit is het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken, focus te krijgen én te behouden. En dus je doel te behalen. Met de eenvoudig in te vullen templates krijg je binnen slechts een half uur per week supersimpel de regie over je bedrijf, waardoor je echt overzicht krijgt van wat er in je bedrijf gebeurt. En dus: heel makkelijk en supersimpel de regie over je bedrijf.
 • Verlost van het gedoe. We zorgen ervoor dat achter de schermen alles soepeler verloopt. Je hebt een systeem dat werkt en draait, terwijl dat slechts minimale inspanning vraagt, zodat jij zoveel mogelijk kan doen wat je leuk vindt, waar je blij van wordt en energie van krijgt. En samen maken we ruimte in zowel jouw agenda als jouw hoofd, waardoor verdere groei mogelijk is, zonder dag en nacht te werken. Kortom: veel vaker moeiteloos ondernemen.

 

Jouw investering…

Voor dit traject van 6 maanden vraag  ik een eenmalige investering van slechts  3747 Termijnbetaling is ook mogelijk: je betaalt dan in 4 termijnen van €962.

 

FAQ’s

Strategiesessie – totaal 12 uur, via Skype of offline

   • Je kunt maximaal 2 uur sessies per maand boeken. Jij bepaalt zelf hoe je deze opneemt: 1x 2 uur / 2x 60 min / 1x 60 min en 2x 30 min / 4x 30 min.
   • Ik zou wel IEDERE maand plannen. En als jij niets met mij te bespreken hebt, dan heb ik altijd wel een paar vragen aan jou 🙂 De sessies zijn op te nemen gedurende de 6 maanden van het programma. Niet opgenomen sessies komen iedere maand en na de termijn van 6 maanden te vervallen.

Onbeperkt vragen stellen via de mail

  • Je mag mij alles vragen wat je wil.
  • Als het mij beter uitkomt, dan spreek ik het antwoord in.
  • Als mijn reactie op jouw vraag mij meer dan een kwartier kost, dan neem ik die mee in de volgende sessie.
  • Als je me op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur mailt, dan reageer ik altijd binnen 12 uur. Bijvoorbeeld: als je om 18.30 uur of in het weekend een vraag stelt, dan reageer ik pas de volgende werkdag.

Mooie woorden van klanten

Dankzij Sonja heb ik meer overzicht, ik weet nu precies wat ik moet doen.

Pin It on Pinterest